Studio Pastello
Studio Pastello
Sv. Križ 18
52210 Rovinj, Croatia

Planet Rovinj
Turistička agencija / Tourist Agency

Sv. Križ 1
52210 Rovinj, Croatia

» +385 (0)52 840494
» planet@pu.t-com.hr
» www.planetrovinj.com
Savršen smještaj za Weekend Food Festival
27.02.2024.

Rovinj, smješten na Istarskom poluotoku, očarava svojim kaldrmisanim ulicama i kristalno čistim vodama. Grad domaćin je Weekend Food Festivalu, proslavi kulinarske umjetnosti i međunarodnih okusa, idealnoj destinaciji za parove i ljubitelje hrane.

Čar Weekend Food Festivala

Weekend Food Festival je mjesto susreta gurmana, kuhara i ljubitelja hrane, poznato po raznolikosti kuhinja i slavljenju hrane. Festival nudi gurmanske degustacije, radionice kuhanja i predstave s gostujućim kuharima, uz bogatu ponudu jela, od istarskih delicija do međunarodnih specijaliteta. Dodatne atrakcije uključuju degustacije vina i edukativne radionice, čineći svaki obrok istinskim doživljajem.

Istraživanje Rovinja kroz okuse

Na festivalu, svako jelo priča priču, nudeći parovima i ljubiteljima hrane priliku za zajedničko istraživanje kultura kroz okus. Atmosfera festivala potiče otkrića i slavi zajedništvo, gdje svaki zalogaj vodi u novu avanturu.

Studio Pastello: Vaš dom za Weekend Food Festival

Studio Pastello, smješten u srcu događanja, nudi mirno utočište s promišljenim sadržajima za goste. Njegova blizina festivalu i elegantno uređeni prostori čine ga idealnim izborom za one koji žele uroniti u festivalsku atmosferu uz mogućnost odmora u miru i tišini.

Maksimalno iskoristite svoj boravak

Za najbolje iskustvo, posjetitelji bi trebali isplanirati svoj dan, od jutarnjeg doručka s lokalnim sastojcima do istraživanja festivala i radionica. Parovi mogu uživati u romantičnim trenucima, dok će ljubitelji hrane cijeniti mogućnosti za produbljivanje svojeg kulinarskog znanja.

Zaključak

Weekend Food Festival u Rovinju je putovanje kulinarskog otkrića koje spaja okus, tradiciju i zajedništvo. Ovo iskustvo, obogaćeno boravkom u Studio Pastellu, nudi nezaboravne trenutke koji hrane dušu i tijelo. Pripremite se za avanturu koja obećava oduševiti svako čulo.

Novosti

Arhiva »