Studio Pastello
Studio Pastello
Sv. Križ 18
52210 Rovinj, Croatia

Planet Rovinj
Turistička agencija / Tourist Agency

Sv. Križ 1
52210 Rovinj, Croatia

» +385 (0)52 840494
» planet@pu.t-com.hr
» www.planetrovinj.com
O nama

Autentično
uređenje

Između etaža postavili smo drvene grede i daščane podove bez izolacije, kako je nekad bilo primjenjivano u gradnji kuća rovinjske jezgre.

Pozitivna
energija

U rekonstrukciji i uređenju interijera koristili smo vedre prirodne boje koje potiču stvaranje pozitivne energije, pozitivnih misli i naposljetku pozitivnih događaja.

Bogata
povijest

Apartman je smješten u staroj jezgri grada Rovinja i dio je srednjovjekovne arhitekture. Prilikom adaptacije poštovali smo i koristili izvorne materijale;kamen, vapno i drvo.

Što gosti kažu?

Jedna od najboljih lokacija u Rovinju, izuzetno ljubazni domaćini, a poklon dobrodošlice smo odlučili sačuvati za uspomenu…

Alice Boyd

Prekrasan smještaj u prekrasnom Rovinju. Uređenje vrhunsko, odlična pozicija i ono što se meni najviše dopalo: osjećaj povezanosti s gradom i morem…

Richard Burke

Lokacija

od Venezije

od Ljubljane

od Zagreba

od Pule

Jadranka i Mate

Jadranka i Mate Poropat, koji su i sami zaljubljenici u putovanja i otkrivanje novih prostora vaši su domaćini.

“Volimo putovati. Kad god ulovimo vremena priuštimo si putovanje. Uglavnom koristimo apartmane za smještaj jer oni nam daju osjećaj slobode u raspolaganju vremenom i prostorom. U njima smo vidjeli i doživjeli različita iskustva; od predivno uređenih interijera, ljubaznih domaćina i topline emocija do onih napunjenih otpatcima namještaja i tmurnom energijom. Ono što nas je uvijek osvajalo su apartmani u koje su domaćini unijeli sebe i svoje emocije, lijepo usklađene boje, detalji ručne izrade, lijepi prekrivači, svježe cvijeće, poneka srdačna poruka na zidu… takve apartmane pamtimo i uvijek im se rado vraćamo.

Kako smo imali stan u starom gradu Rovinja odlučili smo ga urediti na naš način i ponuditi ga gostima. Želimo našem gostu dati ono u čemu bi i mi uživali; sklad, mir i dobre emocije.”

Vinogradi Poropat

Loza nam je ove godine rodna i zdrava, pogoduje joj sušno ljeto sa mnogo sunca. Bolesti nema, a duboka crvena zemlja na kojoj raste ima dovoljno vlage za razvoj zdravih i sočnih bobica grožđa. Kako bi dobili na kvaliteti ploda radili smo zelenu berbu, skidali smo višak grozdova i ostavljali samo najkvalitetnije bobice koje će u punom sazrijevanju dati urod od 1 do 2 kg po trsu. Vjerujemo da će nam vrijeme i dalje biti naklonjeno te da će berba početi već u prvom tjednu rujna.

A koliko je naš vinograd spokojno i sigurno mjesto pokazuje i posjet ženke fazana koja se došla rashladiti na vlažnom tlu ispod grma rajčice. Pored toga, osvježenje je pronašla i u njezinim crvenim plodovima. Sve ih je pojela! Njam rajčice! Sreća da u blizini postoji tržnica gdje za nas možemo kupiti rajčice!

Rovinj

Rovinj (tal. Rovigno) je grad u Hrvatskoj. Nalazi se na zapadnoj obali Istre. Skupa s Porečom je najjači turistički centar Istre, te jedan od najjačih na Jadranu. Područje grada Rovinja graniči s općinama Bale, Kanfanar, Sv. Lovreč i Vrsar.